excursions carretera

SORTIDA DIA 25 DE JUNY 2017 SANTA MARIA D'OLÓ

Benvolguts tots i totes :

Avui he tingut de canviar la sortida de diumenge perquè al lloc a on pensava anar ho tenen tancat per vacances, un detall que a partir d'ara tindrem de tenir molt present al'hora de programar les sortides.

Tambè aquest diumenge cal tenir en compte dos detalls mès :

1è.  La calor , farem un lloc que la tornada sigui ràpida i poguem tornar d'hora a casa.

2òn. Que es la verbena de Sant Joan i crec que tindrem companys/es que seràn fora .

SORTIDA DIA 18 DE JUNY 2017 ***** C A R M E *****

Hola amics i amigues , socis i socies:

La calor ja apreta de valent pertan pendrem una serie de mesures perquè la  excursió no sigui tan feixuga.

En primer lloc tornem a modificar l'horari de sortida :  SORTIREM A LES 07.30 HORES.  

En segon lloc  els quilometres forts els farem abans d'anar a esmorzar i si continua la calor tan forta , aplicarem la politica del mes d'Agost  es a dir esmorzar vora de Manresa.  

SORTIDA DIA 11 DE JUNY DEL 2017 a L'ESPUNYOLA

Bon dìa  a tothom :

Ja se que la ruta d'aquest proper diumenge es molt coneguda per a molts. Peró no he tingut temps per buscar una ruta pel cantó de L'Anoia. Demano disculpes, ha vegades els jubilats no arrivem a tot arreu.

Crec que el paisatge , l'entorn i la varietat de la ruta serà suficient per no tornar decebuts del lloc a on anirem a esmorzar. Aixó sì sempre i quan fem cicloturisme i no volguem convertir la sortida del diumenge matì en una pedalada d'aquestes que s'asemblen mès a una cursa que un esveniment per pasarnos-lo bè..

SORTIDA DIA 4 DE JUNY DEL 2017.

Hola bona tarda a tothom:Aquesta semblarà una repetició d'altres anys. Peró intentarè modificarla un xic perquè no sigui la mateixa i el recorregut sigui un xic mès suau.  Ens mourem pel Solsonès (la setmana passada era el LLuçanès).Un dels nostres punts de referència * La Font del Gpters ** ha tancat al cap de 40 anys, La nostre entitat surt a la seva pàgina facebook com un dels bons clients-amics. Els hi desitgem molta sort.A on anirem a esmorzar diumenge doncs a  SANTA LLÚCIA  al municipi de Navès.L'HORA DE SORTIDA  !!!!!!!!ATENCIÓ !!!!!!!!!

SORTIDA DIA 28 DE MAIG DEL 2017 a la TORRE D'ORISTÀ

Hola amics i amigues :

Diumenge passat va ser una descoberta de camins rurals , ni fàcils ni dificils, ni aburrits ni maravellosos.

Una ruta que segur repetirem al llarg de la temporada.  Perquè la natura, el paisatge, les masies, enfì la pau . la tranquilitat, el respirar fons  varen ser una constan tota la ruta. 

A on anirem  diumenge doncs a :  LA TORRE D'ORISTÀ   ..... Restaurant  ****CAL TRUMFO*****.       

Es l'antic ARBEQUINA  i mès tard LA TORRE,  ara ha canviat de responsables i esperem que tot vaigui bè.

SORTIDA DIA 21 DE MAIG 2017 a CALAF .

Benvolguts socis/es , amics i amigues :

Aquest divendres passat desprès de dinar , vaig agafar el cotxe hi amb vaig dir anem a mirar com està algún camì per poder donar varietat als amics de penya.

He trobat un camì rural , que està bè d'asfalt i que no es gaire freqüentat al menys pels ciclistes de carretera, hi tambè anirem a un Bar-Restaurant que ens obriran tan sols per nosaltres. Tot un luxe.

Ara us explico el lloc i els tres recorreguts:

DIA 21 DE MAIG 2017 ..............CALAF............. RESTAURANT  ¨LA FLAMA ¨.

SORTIDA DIA 14 DE MAIG DEL 2017 ****** CARDONA*****

Hola amics i amigues :

Segons les previsions al dìa d'avui per el proper diumenge son de febles ruixats,  tambè ens diuen que en cas de ruixats seràn a partir de les 13 hores o sigui que nosaltres tots ja serem a casa i pertan benvinguda la pluja peró la sortida serà neta es a dir sensa pluja.

Aquest diumenge no sortirem del Bages , hi anirem a CARDONA , al  Restaurant Els 4 Cantons.

L'hora de sortida serà com sempre a les vuit del matì del local de la penya.

RECORREGUTS : 

CURTA = Manresa, Callús, Súria, Can Sibila, Col. Valls i Cardona.

SORTIDA DIA 7.5.2017 ........... AL POBLE D'OLVAN.

Hola amics i amigues :

Ja hem començat un nou mes .  Ja tenim mitja primavera al sac , peró el temps de contrastos seguirà uns quans dies mès.  Aixó vol dir que no sabrem que posar-nos al matì quan anem a agafar la bici per a fer la sortida de la Penya.  

Diumenge seguin la costum de canviar de comarca he decidit anar cap el Berguedà.  Anirem a un lloc aon el nostre company  Xavi Cifuentes disfruta amb la seva truita d'alls tendres  ,  el lloc serà :

SORTIDA DIA 30 D'ABRIL DE 2017 ..... SANT MARTI SESGUEIOLES

Hola a tots i totes :

En primer lloc MOLTES GRÀCIES PEL DIA DEL MEU ANIVERSARI , GRÀCIES PER LA VOSTRA AMISTAD,


En segon lloc tornem a encarar una setmana amb pont, o sigui que els que encara els hi queden diners de la Setmana Santa  , tornaran a ser fora per pont. Que ho disfruteu molt !!!!  Quina enveja.

Els que ens quedem aprofitarem per anar fer un recorregut diferent per EL ALT ANOIA , a traves de camins rurals i llocs de pau i tranquilitat. 

SORTIDA DIA 23.04.2017 ........... PUIG-REIG BAR MAGIC.

Hola a tots i totes , amics i amigues , socis i socies.:

Ja ha passat la Setmana Santa i la Pascua.  Espero que tots hageu passat uns dies feliços amb els que mès estimeu.  La trobada de diumenge passat a Castelltallat va esser de un gran caliu en la colla . Varem trobar a faltar a molts de vosaltres peró entenem que hi han prioritats  i prioritats. Cap problema.

Per diumenge us he preparat una sortida amb un xic mès de marxa, no gaire encara peró mica en mica us posarè en forma. Aixó es per vosaltres jo segueix-ho acollonit.  Anem per concretar :

Pàgines

Subscriure a RSS - excursions carretera