excursions carretera

SORTIDA DIA 20 D'AGOST 2017 ...... COLONIA VALLS

Ban dia a tothom.

Encara que en alguns moments mig en conya , mig en serio un està cansat d'esser el pal de paller de la Penya (aviat farà 15 0 16 anys )ó mès , es cert que hi han molts diumenges que quan veus  l'harmonia , l'ambient de companyerisme, els sonriures, els recolçaments , els sentiments, les ganes etc.  fan que t'ho replanteixis i diguis val la pena.   Moltes gràcies a tots per els vostres granets d'anim que m'aporteu cada cap de setmana.

SORTIDA DIA 13 D'AGOST 2017 CASTELLTERÇOL.

Hola bona nit a tothom.

La sortida del proper diumenge ha sigut una proposta d'un soci de la nostre entitat , així com els recorreguts.  MOLTES GRACIES per la seva col-laboració .

Anirem a un lloc que fa molts anys que no ens hi acostavem . Sempre es bó recordar recorreguts passats encara que siguin modificats un xic els recorreguts.

Lloc a on anirem diumenge 13 d'Agost es a :  CASTELLTERÇOL.     

Esmorzar a un bar al costat del Museu de PRAT DE LA RIBA , s'ha anomena   BAR  *8668 *.    

SORTIDA DIA 6 D'AGOST 2017 ...... CASTELLTALLAT.........

Hola amics i amigues:

Pels que esteu de vacançes, que disfruteu amb les persones que mès estimeu , que planifiqueu la vostre tornada en quan ha objectius , relacions etc.  Ah! i no us oblideu de la Penya . Moltes gràcies.

Per els que hem decidit quedar-nos al Bages començarem les sortides tipicas del mes d'Agost , es a dir fer el màxim de quilometres a la fresca del matí , esmorzar vora de Manresa , per tornar d'hora e intentar evitar les calorades del mitgdia. O sigui no seràn sortides tan llargues com les dels messos de Juny i Juliol.

SORTIDA DIA 30 JULIOL 2017 ............. C A R D O N A

Hola bona tarda a tothom.

En primer lloc constatar que aquest horari de sortida a les 7 hores ,  ens dona joc per fer quilómetres i arrivar dora a esmorzar.  Diumenge passat ens va sortir tot rodó , la ruta , els quilometres , l'hora d'arribada , el restaurant tot a punt , enfi crec que va ser una bona matinal cicloturistica .

Aquest diumenge com diu el  nostre company Ignasi repetim lloc d'esmorzar , peró hem variat un xic els recorreguts , ja que esteu amb molt bona forma.  Així doncs anem  a presentar la sortida de diumenge.

SORTIDA DIA 23 JULIOL 2017 ........ COLONIA BASSACHS (GIRONELLA)

Hola amics i amigues :

Diumenge passat varem anar cap el cantó d'Igualada, Santa Coloma de Queralt i tot i tornan molt dora , a les 12,15 hores ja tornavem a esser a Maians , la sensació de calor va esser màxima. Perdoneu-me.

Aquest diumenge anirem a un cantó a on la fresca ( al menys al matí ) es notarà un xic mès.

El proper mès d'Agost ja farem les sortides diferents o sigui esmorzar vora de Manresa , per no patir el sol ni la calor.

Diumenge día 23 de Juliol 2017 anirem a la COLONIA BASSACHS  (GIRONELLA).

SORTIDA DIA 16 JULIOL 2017 ..... SANTA COLOMA DE QUERALT

Hola bon dìa a tothom :

La sortida d'aquest proper diumenge serà la ruta que mès comarques padalajerem: El Bages, L'Anoia, La Segarra, La Conca de Barberà. Es un territori que no hi anem gaire peró que te el seu encant.  Santa Coloma tè un nucli antíc petit , peró bonic. Potser desprès d'esmorzar aniria bé sortir pels seus carrerons plens d'historia.  Gaudim del ciclo-turisme per coneixer els territoris que ens envolten.

Doncs anirem a :  SANTA COLOMA DE QUERALT  (Conca de Barberà ).       

SORTIDA DIA 9 JULIOL 2017 RASSOS DE PEGUERA-SANTUARI QUERALT

Hola bon dìa companys i companyes :   

Ja estem a l'estiu , la calor hi es, peró ha minvat un xic. La sortida del diumenge serà especial doncs anirem al lloc on ens va deixar de cos , no de cor la Dolors. L'excursió estarà formada per tres recorreguts com sempre , encara que us proposo als de la mitjana que abans  de pujar al Santuari de Queralt aneu al lloc de l'accident i li dediqueu una petita prègaria . TOTALMENT VOLUNTARI  son 2 Qms amunt direcció als Rassos.  

Anirem :  CURTA = Fins a la COLONIA ROSAL.   

SORTIDA DIA 2 JULIOL 2017 *********SANT MARTI SESGUEIOLES ***********

Bona tarda amics i amigues :

Avui amb costa  de començar aquesta nota de la sortida de diumenge.

Sabeu encara tinc un nuc al coll recordan la Dolors ,  no haviem parlat gaire peró si que la seva sensillesa, la seva simpatia havia entrat fort amb la gent de la Penya ,  DOLORS ET RECORDAREM SEMPRE.   

MARIO  company  , quansevol cosa que necesitis de la Junta no dubtis en venir o trucar, Estem a la teva disposició.

SORTIDA DIA 25 DE JUNY 2017 SANTA MARIA D'OLÓ

Benvolguts tots i totes :

Avui he tingut de canviar la sortida de diumenge perquè al lloc a on pensava anar ho tenen tancat per vacances, un detall que a partir d'ara tindrem de tenir molt present al'hora de programar les sortides.

Tambè aquest diumenge cal tenir en compte dos detalls mès :

1è.  La calor , farem un lloc que la tornada sigui ràpida i poguem tornar d'hora a casa.

2òn. Que es la verbena de Sant Joan i crec que tindrem companys/es que seràn fora .

SORTIDA DIA 18 DE JUNY 2017 ***** C A R M E *****

Hola amics i amigues , socis i socies:

La calor ja apreta de valent pertan pendrem una serie de mesures perquè la  excursió no sigui tan feixuga.

En primer lloc tornem a modificar l'horari de sortida :  SORTIREM A LES 07.30 HORES.  

En segon lloc  els quilometres forts els farem abans d'anar a esmorzar i si continua la calor tan forta , aplicarem la politica del mes d'Agost  es a dir esmorzar vora de Manresa.  

Pàgines

Subscriure a RSS - excursions carretera