excursions carretera

SORTIDA DIA 5 DE NOVEMBRE DEL 2017 DIADA MONTSERRATINA

Hola a tothom , amics amigues , socis i socies

Aquest proper diumenge serà oficialment l'ultim de la temporada de carretera. 

El nostre compromis amb els companys difunts a Santa Maria de L'Estany seràn recordats amb la preséncia de les nostres imprescindibles Montse i Emilia  que faran acte per arreglar els llocs a on hi ha el record dels Srs. Cabot i Pere Llort.

En quan a la Dolors hem pensat que en una de las primeres sortides de la propera temporada i farem presència i la homanatjerem com es mereix.

SORTIDA ESPECIAL DE TOT SANTS.

Hola de nou a tothom:

El nostre company i col-laborador de la penya en  QUIM CÀNOVAS  ens ha preparat una sortida , que pel recorregut , el lloc, l'epoca de l'any ............... potser màgnifica. 

Es tracta d'agafar els cotxes i anar fins EL BRULL i desprès am bici SEVA, VILADRAU, SANTA FE, TURÓ DE L'HOME, MONTSENY, COLLFORMIC, EL BRULL.

Podeu veure els quilómetres i el desnivell a la ruta de STRAVA que ha penjat el company.

SORTIDA DIA 29 D'OCTUBRE 2017 ..... SANT MARTI SESGUEIOLES

Hola amics i amigues , companys i companyes de ruta:

Aquesta temporada de carretera oficialment s'acaba aquest diumenge ( Bé , queda La Montserratina el proper dia 5 de Novembre ).   Era costum que l'última sortida és fes a SANTA MARIA L'ESTANY , en homenatje als nostres socis CABOT i LLORT ,  peró  aquestos dies han surgit uns problemes logistics que fa retardar el acte abans dit.    Avui he estat en persona  hi haurem de madurar nous acords per l'hora d'esmorzar.  NO HI ANEU A BUSCAR BOLETS QUE RES DE RES.

SORTIDA DIA 22 D'OCTUBRE 2017

Hola amics i amigues:

Després de gaudir d'una bona matinal el passat diumenge, vaig a proposar-vos un lloc que a mi personalment m'agrada molt. El Berguedà una comarca encisadora i les seves rutes ara es tornem tot un mar de colors , d'aromes i encara que no haigui poglut de bolets. 

Us proposo anar a un petit poblet vora Gironella que és  EL POBLE D'OLVAN i  esmorzar a CAL JAUME , us recordeu de les bones truites d'alls tendres!!!!!!!!.

SORTIDA DIA 15 D'OCTUBRE 2017 MONISTROLET I RODALIES

Hola tothom.

ATENCIO IMPORTANT :

EL RECORREGUT DE LA LLARGA S'HA MODIFICAT PERQUÈ SORTIAN MOLTS QUILOMETRES ABANS D'ESMORZAR ,  

SORTIDA DIA 15 D'OCTUBRE DE 2017 ..... MONISTROLET i RODALIES.

Benvolguts tots i totes :

Faig una petita resenya a la sortida del passat diumenge.  Bon recorregut, bona companyia, bon esmorzar, bon preu . Moltès gràcies per la vostre assistencia.

SORTIDA  ESPECIAL DIUMENGE DIA 15:10:2017  RECORREGUT ADAPTAT AL ESMORZAR , PERTAN DIFERENT A ALTRES VEGADES.      ESMORZAR AL ¨¨MOLI DEL COLLBAIX ¨¨¨.

L'HORA DE SORTIDA COM SEMPRE A LES VUIT HORES DEL LOCAL DE LA PENYA.

RECORREGUTS :

SORTIDA DIA 8 D'OCTUBRE 2017 ........ CALAF i RODALIES

Benvolguts socis/es , amics i amigues :

Estem passant uns dies de gran tensió, nerviosisme, picabaralles etc.  per aixó i perquè no tinc cap remei que sigui bo per a tothom , proposo una sortida a on els colors de la tardor ens donaran serenor, pau, tranquilitat i si ha sobra podem gaudir de l'amistat  dels nostres companys/es tornarem a casa amb les piles carregades per afrontar una nova setmana. 

Hem preparat unes rutes diferentes que no acostumem a fer els diumenges , espero que us agradin.

SORTIDA DIA 1 D'OCTUBRE 2017 - SANTA CREU DE JOGLAR

Hola bon dia a tothom :

S'acabat l'estiu i el canvis de temps suvinteixen en les nosttres conrades.  Tan refresca com torna a fer caloreta.  Com a ciclistes ja no saben quina roba ens tenim de posar, peró benvinguda la tardor a on els colors ens faren viure d'unes rutes molt boniques, aquest constrast de colors ens dona pau, serenor, tranquilitat, companyerisme etc. lo ideal per una bona matinal de bicicleta.

Aquest diumenge anirem a un lloc que fa un parell d'anys que no hi anem , per tan hem fet els contactes i les gestions pertinens perquè l'esmorzar surti normal.

SORTIDA DIA 24 SETEMBRE 2017 SANTA LLÚCIA (NAVÉS)

Hola bon dia a tots i totes :

El proper diumenge dia 24 de Setembre farem una altre repetició, mentre guanyem uns dies per anar a visitar restaurants que per un motiu u altre fins ara aviam descartat.  Potser amb una visita personalitzada podem reconduir les relacions de molts anys ara perdudes.  

Bè , serà una repetició peró diferent ruta, som-hi :

LLOC : RESTAURANT SANTA LLÚCIA  A  NAVÉS .

HORA DE SORTIDA : A LES 8 HORES DEL LOCAL DE LA PENYA.

RECORREGUTS :

CURTA :  MANRESA, CALLÚS, SÚRIA , CARDONA, CAMÍ RURAL ELS SILOS I NAVÈS.

SORTIDA DIA 10 SETEMBRE 2.017 COLONIA BASSACHS -GIRONELLA

Hola tothom , amics amigues socis i socies.

<<<LA VIDA no és com te la donen, sinó com te la prens >>>>  Aixó ho va dir Josep Maria Ballarín.      

El passat diumenge va ser una sortida un xic mès forta , aquest diumenge tornarem a la normalitat a fi de que a l'hora d'esmorzar hi siguem tots . Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Anirem a la COLONIA BASSACHS   (GIRONELLA) << FONT DELS TORRACS>>  Restaurant Can Pajares.     

Pàgines

Subscriure a RSS - excursions carretera