SORTIDA ESPECIAL DIA 12 D'OCTUBRE DEL 2018

Hola a tothom :

Us proposo pel dia 12 d'Octubre 2018 (Mare de Dèu del Pilar ) una ruta que quan jo anava en bici havia fet diverses vegades , i crec que és realment interessant . Serà una ruta  TURÍSTICA-CICLISTA.   

Res de corre , ni mirar mitjanes , tant sols gaudir de la bici i el paisatge, passarem per Sarral , poble del alabastre, visitarem el Monestir de Vallbona de Les Monges, per Maldà , Tàrrega i Cervera. Tambè passarem per carreteres de molt baix moviment de cotxes , i que ens saludaran els esquirols.

EL PLA ÉS EL SEGÜENT :

Trobar-nos a les 7 del matí a la Penya , sortir i arribar a CERVERA , aparcar , preparar-nos i començar  a ped elar, com a màxim,a les 8 del matí.       

Ruta : Santa Magdalena , Sant Pere Gros, Vilagrasseta, La Guardia Lada, La Pallisa del Tófol  (L-214) , Cabrestany (L-243) Molí d'Albió- Albió ( L-243) , Segura (T-243),  Conesa (T-230) , Rocafort de Queralt (C-241), Sarral (esmorzar) (poble de tallers d'alabastre),  (T-233), cruïlla amb la C-14 direcció  (TP-2335) a Rocallaura (Balneari) , Vallbona de les Monges  (visita del Monestir) (CP-2335) , Maldà , a la dreta cap Sant Martí de Maldà, a la sortida del poble a l'esquerra per la LV-2021 , arribarem a Tàrrega (capital del teatre al carrer), i per el lateral de la autovia N-II tornarem cap a Cervera.      Aproximadament uns 108-110 quilómetres.

Un cop acabada la sortida dues opcions : 1ª marxa directe a Manresa  ( 1/2 de cotxe) i 2ª opció quedar-nos a dinar a LES OLUGES  . (Restaurant a peu de carretera que la penya ja hi dinat alguna vegada ) molt correcte tan en quantitat, qualitat i preu correcte.

Com sempre ens cal sapiguer qui voldrà venir i qui es quedarà a dinar.

Es una proposta vosaltres decidiu.

Salut, pedals i amistat

Miquel Closa

President

 

 

Tags: 
Data event: 
divendres, octubre 12, 2018 - 07:00