SORTIDA DIA 9 SETEMBRE 2018 SORTIDA DEL CAVA A STA. MARIA DE MIRALLES.

Bon dia a tothom :

Com que anem tard amb aquesta sortida (que en poques ocasions s'ha deixat de fer) , hem pensat anar mès aprop .  Santa Maria de Miralles , La llacuna, Sant Pere Sarroca , tambè son terres de vins i cava.

Per aixó us proposem anar a un Restaurant molt aprop de Santa Maria de Miralles .

El nom es a ****CA L'ESCOLÀ **** , situat a la C-37  Km. 52,50 dins el terme de Santa Maria de Miralles a peu de carretera.       

L'hora de sortida serà a les 07:30 del local de la Penya com cada setmana. Puntuals.

RECORREGUTS : 

CURTA = Manresa, Salelles, Sant Salvador de Guardiola, Maians, Ódena, Igualada, Santa Margarita de Montbui, i finalment a Cal Escolà.

MITJANA =  Manresa, Salelles, Sant Salvador de Guardiola, Camí Rural de Canyelles direcció Castellfollit del Boix, Maians, Ódena( a l'esquerra ), Vilanova del Camí, Pobla de Claramunt, Carme , Orpí i finalment Ca L'Escolà.

LLARGA =  Manresa, Salelles, Sant Salvador de Guardiola, Maians, Ódena ( a l'esquerra) , Vilanova del Camí, Pobla de Claramunt, Torre de Claramunt, Capellades, Sant Joan de Mediona , Sant Pere Sarroca, La LLacuna, Santa Maria Miralles (direcció Igualada)  i finalment  Ca L'escolà.

Creiem que l'esmorzar serà un xic especial , peró tambè podrem fer algunes truites . Ens falta acabar de parlar-lo.   Lo que si no hi faltarà serà  CAVA.

Bona setmana.

Salut, pedals i amistat.

Miquel Closa

     

Data de la sortida: 
diumenge, setembre 9, 2018 - 07:30