SORTIDA DIA 7.5.2017 ........... AL POBLE D'OLVAN.

Hola amics i amigues :

Ja hem començat un nou mes .  Ja tenim mitja primavera al sac , peró el temps de contrastos seguirà uns quans dies mès.  Aixó vol dir que no sabrem que posar-nos al matì quan anem a agafar la bici per a fer la sortida de la Penya.  

Diumenge seguin la costum de canviar de comarca he decidit anar cap el Berguedà.  Anirem a un lloc aon el nostre company  Xavi Cifuentes disfruta amb la seva truita d'alls tendres  ,  el lloc serà :

             BAR-RESTAURANT  **** CAL JAUME ******  dintre el poble d'Olvan.

Hora de sortida a les vuit (08.00 hores ) hores del local de la Penya com sempre :

RECORREGUTS :  CURTA = Manresa, Sallent, Balsareny, Navàs, Puig-Reig, Gironella i Poble d'Olvan.

MITJANA :  Manresa, Sallent, Balsareny, Navàs, Puig-Reig, , BV-4406 fins El Molì, , Biure, Les Feixes Noves,  fins arribar a la C-154 gir a l'esquerra i Poble d'Olvan a la dreta.

LLarga = Manresa, San Fruitos Bages, Artès, Horta d'Avinyó, Avinyó , San Feliu Saserra, Prats de lluçanes,  C-154 Molì del Vilalta,  El Carrer del Bonaire, Can Pascual i Poble d'Olvan a la dreta.

                              NO TINC RES MÈS A DESITJAR-TE  

Et desitjo primer que estimis, i que estimant t'estimin. I que si no és així, siguis prompte en oblidar i després d'oblidar, no guardis rancor.

Et desitjo tambè que tinguis amics i , encara que poc savis, siguin nobles i fidels, i que n'hi hagi al menys un en qui puguis confiar totalment. I perquè la vida és així, et desitjo que també tinguis alguns adversaris. Ni molts ni pocs, en la mesura exacta, perquè així et faran qüestionar les teves própies certeses. Que entre ells, n'hi hagi al menys un que sigui just i bo, per tal que no et sentis l'unic just i bo.

continuarà .................

Com sempre us espero  per passar una bona matinal de bicicleta i d'amistat i companyia.

Salutacions cordials ,

Miquel Closa

Data de la sortida: 
diumenge, maig 7, 2017 - 08:00