SORTIDA DIA 5 DE NOVEMBRE DEL 2017 DIADA MONTSERRATINA

Hola a tothom , amics amigues , socis i socies

Aquest proper diumenge serà oficialment l'ultim de la temporada de carretera. 

El nostre compromis amb els companys difunts a Santa Maria de L'Estany seràn recordats amb la preséncia de les nostres imprescindibles Montse i Emilia  que faran acte per arreglar els llocs a on hi ha el record dels Srs. Cabot i Pere Llort.

En quan a la Dolors hem pensat que en una de las primeres sortides de la propera temporada i farem presència i la homanatjerem com es mereix.

Parlem de diumenge dia 5 de Novembre :  DIADA MONTSERRATINA.          

HORA DE SORTIDA : A les 08:00 hores del local de la Penya com sempre.

ATENCIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!    Recordeu de portar-vos l'esmorzar o bé rescar-vos la butxaca al Restaurant de Montserrat , la Penya portarà , vi, aigua, coca-cola , coques i cava. Cafè o diversos caldrà comprar-los.

RECORREGUTS : 

CURTA :  Manresa, Pont de Vilumara, Sant Vicenç de Castellet, Castellbell i El Vilar, La Bauma, Monistrol de Montserrat ,  MONTSERRAT.    , tornada per CAN MASSANA.

MITJANA : Manresa, El Xup, Salelles, Ca-La Iaia, Marganell, Castellbell i El Vilar, La Bauma, Monistrol de Montserrat  i MONTSERRAT , tornada per CAN MASSANA.

LLARGA : Manresa, Pont de Vilumara, Sant Vicenç de Castellet, C-55 trencall Castellbell i El Vilar, Rellinàs, Els Caus  ( Urbanització ) , Camí Rural fins a Vacarisses,  La Bauma, Monistrol de Montserrat i MONTSERRAT, tornada per CAN MASSANA.

La Federació Catalana de Ciclisme ens ha demanat que com a Penya els acompanyesim a l'ofrena que fan cada any a la MORENETA.  Pertan no podrem estar tan per vosaltres , mirarem de que tot funcioni lo millor posible.  Esperem que el temps ens ajudi a que tot surti sensa contratemps. 

Som una de 5 primeres Penyas Ciclistes de Catalunya,  hi us demano que aquest 5 de Novembre  2017 siguem el màxim d'assistens a la Montserratina.

Com a Junta farem lo posible perquè  L'ENTITAT  estigui al nivell que li correspon.

Moltes gràcies , sensa vosaltres res seria igual.

Miquel Closa

 

 

Data de la sortida: 
diumenge, novembre 5, 2017 - 08:00