SORTIDA DIA 4 D'AGOST DEL 2019

De nou bon dia a tothom :

En primer lloc desitjo que els que esteu de vacances us vaiguin molt bè.

Com cada any a l'Agost pedalem a la fresqueta , esmorzem relativament a la vora de Manresa i cap a casa d'hora , ja sigui per fer la cervesa , estar amb la familia , anar a la piscina , etc.

Aquest diumenge dia 4 d'Agost anirem a  CASTELLTALLAT , i esmorzarem  al Casal de Castelltallat.                   L'hora de sortida serà com de costum a les 07:30 hores del local de la Penya.      

RECORREGUT CURT : Manresa, Santpedor,  Callús , Sant Mateo de Bages i Castelltallat.   Anada i tornada 62 Kmts. aprox.     (Tornada per a on volgueu ).

RECORREGUT MITJÀ : Manresa, Sant Joan Vilatorrada, Molí de Boixeda, Fals, Rajadell, Castellar, Aguilar de Segarra, Camí Rural pel Molí de Boixadors, Can Botines i que surt a Can Pallarès (sempre el fem de baixada , aquest cop de pujada ), Can Pallarès i el Camí Rural fins a Castelltallat.  TORNADA PROPOSADA  TOTALMENT LLIURE  : Castelltallat, Callús, Súria, Vilaredes, Balsareny, Sallent , Santpedor i Manresa. ANADA I TORNADA   102 Kmts,  i 1547 mts. de desnivell.

RECORREGUT LLARG : Manresa, Santpedor, Sallent, Balsareny , Vilaredes, Súria, Callús, Sant Mateo, Castelltallat.  TORNADA PROPOSADA TOTALMENT LLIURE : Castelltallat , Can Pallarès, Fonollosa, Camí Rural Circuit de Motocross, Aguilar de Segarra, Castellar, Rajadell, Fals, Molí de boixeda, Sant Joan Vilatorrada i Manresa .   ANADA I TORNADA  103 kmts.  i 1.551 mts. de desnivell.

Que gaudiu de una bona setmana i si voleu ès veiem el diumenge.

Salut, pedals i amistat

Miquel

 

Data de la sortida: 
diumenge, agost 4, 2019 - 07:30