SORTIDA DIA 29 D'OCTUBRE 2017 ..... SANT MARTI SESGUEIOLES

Hola amics i amigues , companys i companyes de ruta:

Aquesta temporada de carretera oficialment s'acaba aquest diumenge ( Bé , queda La Montserratina el proper dia 5 de Novembre ).   Era costum que l'última sortida és fes a SANTA MARIA L'ESTANY , en homenatje als nostres socis CABOT i LLORT ,  peró  aquestos dies han surgit uns problemes logistics que fa retardar el acte abans dit.    Avui he estat en persona  hi haurem de madurar nous acords per l'hora d'esmorzar.  NO HI ANEU A BUSCAR BOLETS QUE RES DE RES.

Aleshores anirem a un poblet acollidor i tranquil de l'Alta Anoia a on ens acullen de bon grat.

LLOC:     SANT MARTI DE SESGUEIOLES .    (HA 5 QMS. DE cALAF ).

ESMORZAR A :   Restaurant   *** Les Llenegues ***.

HORA DE SORTIDA :  Com sempre a les 8 hores del local de la Penya ....ATENCIÓ  CANVI D'HORARI........

RECORREGUTS : 

CURTA : Manresa, San Joan V. , Molí de Boixeda, Rajadell, Castellar, Aguilar, San Pere S. , Calaf i S. Martí.

MITJANA : Manresa, Sant Joan V. , Molí de Boixeda, Fonollosa, Can Pallarès, Dreta camì rural que passa per Bolines o Botines , El Molí de Boixadors i surt a la Ctra. direcció a Calaf, Estació de Segues, Camp d'aviació de La Llavinera, Camí Rural Les Coromines, Prats del Rei , Calaf i Sant Martí S.

LLARGA : Manresa, Salelles, S. Salvador G, Maians, Ódena, Igualada , Ctra de Les Maioles BV-1031, Monestir de Rubió, Rubió, Copons, Veciana i Sant Martí Sesgueioles.

Com podeu veuere seran rutes tranquiles , si es cert d'un considerable desnivell  peró com que sou tots i totes uns valents i valentes , serà bufar i fer ampolles.  A mès comptarem com sempre amb la  assistencia del cotxe de la penya i la  logistica de les secretaries que estan en tot i per a tots i totes.         

Moltes gràcies per la vostre assistencia , la pinya/penya no seria possible sensa vosaltres.

Salut i Pedals

Miquel Closa

 

Data de la sortida: 
diumenge, octubre 29, 2017 - 08:00