SORTIDA DIA 29 DE JULIOL 2018 SANTA LLÚCIA (NAVÉS) -SERRA DE BUSA

Hola a totes/tots :

Com que el proper diumenge serà l'ultim diumenge que sortirem a les 7 del matí , fent un llarg recorregut he pensat una cosa diferent a lo que estem acostumats.

Hi ha mès com que el personal està molt fort hi entrenat , farem una sortida TOTALMENT VOLUNTARIA TANT AMB EL RECORREGUT  COM AMB LA DISTANCIA .

L'unica cosa que no es podrà escollir serà el lloc d'esmorzar que serà al Restaurant Santa Llúcia (Navés)  hi tampoc l'horari d'esmorzar que serà entre 10:15 a 10:30 hores.

Recorreguts que proposo :

CURTA : Manresa, Callús, Súria (pel poble), Cardona, Gargallà (restaurant), direcció a Montmajor  i abans del KM. 10 a l'esquerra Pegueroles , fins el Molí de la Vall D'Ora , llavors C-26 direcció Solsona fins el trencall a l'esquerra de Navés.

MITJANA  I LLARGA : Manresa, Callús, Súria (si voleu pels tunels ), Cardona, (31 Qlmts), Gargallà (restaurant) a l'esquerra, Vilandeny, Sorba, Terracuques, Cruïlla C-26 direcció Solsona, Cruïlla Basora ( 20 Qmls. )  TOTAL = 51 Qlmts. sena grans desnivells.

Ara comença la carretera que porta a la Serra de Busa  (aprox. 1.300 metres d'alçada), Les Planes de Besora , Besora, Castell de Besora, Coll de Ballesta , Coll d'Arques , El Rial de Busa i Busa. En total son 20 Qmts. de pujada.

Hi aqui entra que cada un/una faigui fins on pugui . El paisatje molt bonic , carretera tranquil-la , suposo que per a molts/es serà bufar i fer ampolles, jo us acompanyarè amb cotxe.

Només us demano que calculeu l'hora d'esmorzar.                          

Que tingeu una bona setmana , hi els que esteu de vacances que us vaiguin bé.

Salut, pedals i amistat.

Miquel Closa

President

 

 

 

 

 

Data de la sortida: 
diumenge, juliol 29, 2018 - 07:00