SORTIDA DIA 21 DE MAIG 2017 a CALAF .

Benvolguts socis/es , amics i amigues :

Aquest divendres passat desprès de dinar , vaig agafar el cotxe hi amb vaig dir anem a mirar com està algún camì per poder donar varietat als amics de penya.

He trobat un camì rural , que està bè d'asfalt i que no es gaire freqüentat al menys pels ciclistes de carretera, hi tambè anirem a un Bar-Restaurant que ens obriran tan sols per nosaltres. Tot un luxe.

Ara us explico el lloc i els tres recorreguts:

DIA 21 DE MAIG 2017 ..............CALAF............. RESTAURANT  ¨LA FLAMA ¨.

Hora de sortida com sempre a les vuit del local de la Penya.

RECORREGUTS :  CURTA = Manresa , Camì Vell de Rajadell ( Per Monistrolet), Rajadell, Castellar, Aguilar, Sant Pere Sallavinera, Calaf ( Barriada La Pineda , al costat d'Embotits Closa).

MITJANA = Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Molì de Boixeda, Fonollosa, Can Pallarés , a 50 mts. a la dreta Cami Rural , Can Botines, El Pedregal, Cal Camps, Molì de Boixadors, Molì de Baix, trobarem  la carretera que ve de Manresa BV-3051 , Sant Pera Sallavinera, Camì Rural Les Corominas, Prats del Rei, entrar a Calaf, Barriada La Pineda (Restaurant La Flama) al costat d'Embotits Closa.

LLARGA: Manresa, Santpedor, Callús, Sant Mateu de Bages, Castelltallat, Can Pallarès, a 50 mts a la dreta Camì Rural, Can Botines, El Pedregal, Cal Camps, Molì de Boixadors, Molì de Baix, trobarem la carretera que ve de Manresa BV-3051, Sant Pere Sallavinera, Calaf (Barriada La Pineda) al costat d'Embotits Closa.

Aquesta setmana ET DESITJO també que siguis útil, peró no insubstituïble. I que en els moments dificils, quan no et quedi res més, aquesta utilitat et serveixi per mantenir-te en l'esperança.

Us desitjo una bona setmana i us espero a tots el proper diumenge . Crec que us agradarà la ruta.

Ah!! es ruta per gaudir del paisatje. Salut i pedals.

Miquel Closa

Data de la sortida: 
diumenge, maig 21, 2017 - 08:00