SORTIDA DIA 19 D'AGOST 2018 CASTELLFOLLIT DEL BOIX

Hola bon dia de nou a tots i totes :

Ahir en lineas generals va tornar anar bé , oi ?.   Tranquilitat a les carreteres ,bon esmorzar i potser per trobar algún pel una mica de desbaiuxa a la tornada.  Una tipica matinal de mes d'Agost.  Moltes gràcies a tots i totes per la vostra companyia.

Degut que cada diumenge amb quedan meyns restaurants a la vora per anar a esmorzar i preparar una sortida amb una mica de cara i ulls he trobat lliure CASTELLFOLLIT DEL BOIX , al Restaurant CAL ANDORRÀ  .

L'hora de sortida serà com sempre a les 07:30 hores puntuals del local de la Penya.

Els recorreguts seràn :

CURTA = Manresa, Monistrolet, Rajadell, Castellar, Camì Rural de la Vall de Grebolosa ( esfaltat menys 3,5 Qms. peró com son de pujada cap problema ). Castellfollit del Boix. 

MITJANA = Manresa, Pont de Vilumara, Sant Vicenç de Castellet, C-55 direcció sortida Marganell, Marganell, Cruïlla de la Ctra de Can Massana, Can Massana, baixant a la dreta per l'antiga N-II Urbanització Montserrat Park, continuem per l'antiga N-II fins a sortir a l'autovia (100 metres d'autovia hi sortir amb direcció al poble de Castellolí) , Castellolí , seguim l'antiga N-II poligon hi al final a la dreta direcció Odena i desprès Maians i Castellfollit del Boix.  TOTAL = 58,6 QLMTS.

LLARGA = Manresa, Monistrolet, Rajadell, Castellar, Aguilar Segarra, Sant Pere Sallavinera, a l'esquerra camì rural Les coromines , cal arribar fins a Prats de Rei per agafar desde el poble la Ctra. BV-1031 direcció Les Maioles , baixar fins Igualada, Ódena , Maians i Castellfollit del Boix  TOTAL = 68,7 Qlmts.     

De la ruta mitjana hi han dos trams que poden ser mès complicats pel trànsit , peró son curts hi espero que aquelles hores no hi haigui gaire moviment. Estarem amb el cotxe ajudan-vos amb la màxima seguretat posible.  Peró us demano que estigueu atents. Moltes gràcies.

La llarga tambè podeu pujar Can Pallarès si voleu.  Vosaltres mateixos.

Les respostes a les endevinalles de la setmana pasada son :

El botó, el carbó i la porta .                   

D'UNA COSA que no té cap ni peus, diem que és <<com la comèdia de Falset , que començava a les vuit i es va acabar a les set>>,

>>EL PROGRÉS  no consisteix a eliminar l'ahir, sinó , al revés, consisteix en conservar aquella esséncia de l'ahir que va tenir la virtut de crear aquest avui millor <<.         

Com sempre us espero el proper diumenge hi us desitjo unes bones vacances hi una bona setmana.

Salut, pedals, amistat

Miquel Closa

President 

 

Data de la sortida: 
diumenge, agost 19, 2018 - 07:30