SORTIDA DIA 16 DE SETEMBRE 2018 URBANITZACIÓ ELS CAUS DE VACARISSES

Hola bona nit a totes i a tots:

La primera nova que us vui donar ¡¡¡ IMPORTANT !!!  es que començem l'horari de tardor-hivern.

Pertan a partir de diumenge us deixem dormir una estona mès hi preneu nota que sortirem del local de la Penya a les  08:00 hores  puntuals com de costum.

Diumenge farem una ruta que fa anys que no feiam,  anirem a L'URBANITZACIÓ DELS CAUS  al municipi de VACARISSES.  

Ha esmorzar hem trobat un lloc ampli, net , bon preu , frequentat per ciclistes ,que es diu Brasseria  " EL TEIX " ,  situat adalt de l'urbanització a la Plaça del Caus.   La Montse i jo hi varem parlar i esmorzar dimarts passat hi varem quedar contents pel tracte, el menjar i el preu. 

Els recorreguts seràn els següents :

CURTA = Manresa, Salelles, Ca La Iaia, Marganell, Castellbell i El Vilar, El Borràs, pasarem pel camí alternatiu de l'Estació i el Cementiri, sortirem a la Ctra. que ens portarà a Rellinars , continuem fins al Coll de L'Obac i a la dreta per l'urbanització uns 500 metres hi la Brasseria El Teix.

MITJANA = Manresa, Salelles, Ca La Iaia, Marganell , Urbanització Mas Enric, Sant Cristófol, agafarem direcció La Calzina, sortirem a la paella de la ctra. del Monestir de Montserrat sota la Font dels Monjos, anirem a l'esquerra direcció a Monistrol de Montserrat, atravasarem el pont direcció a La Bauma hi avans d'arribar a la dreta entrarem a la ctra. direcció a Terrassa, farem uns 200 metres hi amb molta cura girarem a l'esquerra direcció a La Vall de Montserrat, fins a Vacarisses, continuarem fins al final del poble hi en una rotonda a l'esquerra agafarem l'indicador de L'Urbanització Els Caus, al acabar el carrer hi ha un semàfor hi a continuació carretera estreta i forta pujada direcció Terrassa fin arribar a la Plaça dels Caus a on hi ha El Teix per esmorzar.

LLARGA = Manresa, Sant Fruitos de Bages, Navarcles, Talamanca, Coll D'Estenalles, Urbanització Les Pedritxes, Matadepera , direcció Terrassa ,arribem a una gran rotonda anirem a la dreta per la Ronda fins a trobar la Ctra. B-122 direcció a Rellinars, en uns  10 qlmts. trobem el Coll de L'Obac girem a l'esquerra hi ha 500 metres Plaça dels Caus hi El Teix. Bon profit.

Recordeu sortim a les 08:00 hores.

Bona resta de setmana hi fins diumenge .

Salut, pedals i amistat

Miquel Closa

 

 

 

Data de la sortida: 
diumenge, setembre 16, 2018 - 08:00