SORTIDA DIA 11 DE MARÇ 2018 J O R B A

Molt bona nit a tothom :

Aquesta tarda he estat a la Pobla de Claramunt, a Carme, a Igualada , a Jorba , a Odena , Sta. Margarida de Montbui etc. amb companyia del amic Joan de Mata Casas Mata, gran coneixador d'aquest terreny degut a la seva vida profesional a la casa BIMBO.

Veig que no han agradat gaire les rutes del diumenge  i no se com explicar-ho doncs en Quim ho ha fet molt bé.  Amics i amigues hem preparat aquests recorreguts quelcom diferents per no fer lo mateix de cada any.

Tan sols dir-vos que quan arribem a Odena els de la mitjana en comptes d'anar cap a Igualada -Pol. Les Comes doncs a l'esquerra cap a trobar l'antiga ( dic l'antiga N-II ) que ara es com un passeig , hi passarem per debant d'emblematics hotels com EL CANALETAS  , EL AMERICA i continuarem pel lateral de l'autovia fins arribar a la rotonda que fem sempre abans de St. Genis, peró en comptes d'arribar directament girarem a l'esquerra i farem com si tornessim a Igualada hi passarem devant del magnific col-legi del OPUS .  

Al final trobarem una altre rotonda i cap a la dreta , es la carretera que va a Sant Marti de Tous i al Qm. 3 i 200 cents metres a la dreta un camì rural ben asfaltat que ens portarà a JORBA.

Suposo que quan arribeu a Jorba ni haura algún o alguna que amb maleir-ha els ossos . El perquè ja ho veureu...!!!!!!!!!!!!!!.

Es una ruta diferente peró a les hores que ho farem us donc paraula que la antiga N-II està molt tranquil-la.  El cotxe d'assistencia us acompanyarem sempre perquè no us equivoqueu.

Crec sincerament que us agradarà i la tornada per a on volgueu.

CURTA = Manresa, St. Salvador, Maians, Odena, Igualada, lateral N-II , Sant Genis i Jorba.

MITJANA = Manresa, St. Salvador, Maians, Odena (a l'esquerra), Discoteca Scorpio antiga N-II (a la dreta), passar tot Igualada i arribar pel lateral de la autovia rotonda St. Genis ( a l'esquerra direcció a Igualada ), quan arribem a la Carretera de St. Marti de Tous o Sta, Coloma (a la dreta) i al quilómetre 3,200 mts camì rural a la dreta ( hi ha pal indicador a Jorba) 2,5 qms hi Jorba.  (De desnivells jo no en parlo).

LLARGA = Manresa, St. Salvador, Maians, Odena ( a la dreta), Igualada ( Pol. Les Comes ) devant la Comisaria dels Mossos d'Esquadra a la dreta Ctra direcció a Prats del Rei passant per les Maioles, un cop a Prats del Rei a l'esquerra direcció a Copons i Jorba.

Son les 22.30 hores hi per avui ja ni ha prou, us demano la vostra assistencia com sempre, si son rutes diferentes peró en la varietat hi ha el gust com en el menjar, hi en la vida.

Ja ho sabeu sensa vosaltres , no sem res.

Bona nit , bona setmana , salut, pedals i amistat.

Miquel Closa

El presi

Data de la sortida: 
diumenge, març 11, 2018 - 08:00