SORTIDA DIA 08 JULIOL 2018 - SANTA COLOMA DE QUERALT

Hola bon dia a totes i tots:

MOLTES GRACIÈS  a tots els que us vareu aplegar a la curva del Km. 2 de la carretera dels Rassos per anyorar a la nostre amiga i companya la DOLORS GARCIA. Ella segur que vetlla per tots nosaltres.

Aquest proper diumenge anirem a SANTA COLOMA DE QUERALT , és una sortida un pèl llarga , peró cal aprofitar aquests dies llargs i de calor , per aixó sortirem TOTS A LES 07:00 HORES.

Els de la mitjana pasarem per una carretera i un camí rural esfaltat , que fem de molt de tan en tan . Ah!!!  els de la llarga proposo que la tornada sigui per BELLPRAT bonic camí rural de baixada.  TAMBÈ  ho podeu fer els de la mitjana doncs quasi es canviar la carretera per un camí molt bonic.

RECORREGUTS : CURTA = Manresa, S. Salvador de Guardiola, Maians, Ódena,  Igualada, Sant Marti de Tous, Aguiló, Santa Coloma de Queralt.

MITJANA = Manresa, S. Salvador de Guardiola, Maians, Ódena ,Igualada, Jorba, Antiga N-II s'agafa a la sortida de Jorba en una rotonda ; Porquerisses, Argençola, Castell de Rocamora , Coll dels Diumenges, Santa Coloma de Queralt.

LLARGA = Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Maians, Ódena ( a l'esquerra), Vilanova del Camí, Pobla de Claramunt, Carme, Can Bou, Santa Càndia,Cal Pilot, Santa Maria de Miralles, Cruïlla de Bellprat, Santa Coloma de Queralt i la TORNADA per Bellprat, Sant Marti de Tous ,Igualada, Manresa..

RECORDEU L'HORA DE SORTIDA TOTS A LES 07:00 HORES DEL LOCAL DE LA PENYA.

Pel Juliol tota roba al vol.                       Nit de Juliol, pluja no vol.       Pel juliol, molt soroll i no plou.

Juliol plujós, gener polsós.         A darres de juliol, una hora menys de sol.  El Juliol, l'amo del sol.

Com sempre que tingeu una bona setmana i ens veiem el diumenge si voleu.

Salut, pedals i amistat

Miquel

Data de la sortida: 
diumenge, juliol 8, 2018 - 07:00