SORTIDA DIA 05 D'AGOST 2018 SANT MIQUEL DE CASTELLTALLAT

Hola bon dia a tots i totes :

Volia dir-vos a tots els que ahir vareu poder venir ahir a NAVÉS - SERRA DE BUSA , que amb el vostre esperit, la vostre al-legria , la vostre companyia , el lloc de l'esmorzar i el vostre pedalar , va sortir un matí rodó, estic content. Hi us tenia de dir. Gràcies per ser-hi , sensa vosaltres la penya no seria res.

Estem a punt d'entrar a l'Agost hi el proper dia 5 serà el primer diumenge , pertant seguin la costum , seguirem sortin d'hora , farem quilómetres abans d'esmorzar , esmorzarem relativement aprop de Manresa hi quan el sol piqui una mica ja serem a casa , a la fresqueta, amb la familia, a la piscina hi tambè prenen 5 0 6 galledes de quintos .................

L'hora de sortida del sol pel proper dia 5 serà 06:51 hores , per els socis/es de Sallent, Artés, Sant Fruitós i Santpedor seria molt just , he decidit que sortirem a les 07:30 hores  !!!!  IMPORTANT  ¡¡¡¡  del local de la Penya com sempre .

RECORREGUTS =         

CURTA = Manresa, Callús, Sant Mateo de Bages , Castelltallat i Restaurant el Centre.

MITJANA =  Manresa,  Santpedor, Sant Marí de Torruella, Camí Rural del Mafrica, Moli de Boixadea, Rajadell, Castellar, Aguilar , Can Pallarès i Restaurant El Centre.

LLARGA = Manresa, Sant Fruitós, Artés, Cabrianes, Santpedor, Callús, San Mateo de Bages , Sant Miquel De Castelltallat i Restaurant Centre.                             

Si vosté no paga el gas, li tallen. Sino paga la llum, li tallen. Si no paga l'aigua tambè. AIXÍ QUE COMPTE! SI VOSTÈ COMPRA OUS ......... PAGUI'LS !!!

Tenir un fill, plantar un arbre i escriure un llibreés fàcil...........el dificil és : criar un fill, regar l'arbre i que algú lleigeixi el llibre !!!

Que tingeu yna boba setmana , hi els que volgueu hi pogueu ens veiem diumenge dia 5.

Salut, Pedals i amistat

Miquel

Data de la sortida: 
diumenge, agost 5, 2018 - 07:30