SORTIDA DIA 03 DE JUNY DEL 2018 C A L A F

Benvolgudes socies i socies, companyes i companys:

En primer lloc voldria agraïr l'esforç i la dedicació del nostres companys Pere Marti i Manel Arrufat, tambè a la Montse en la fexuga tasca del control(18 hores de control) de la Barcelona-Perpignya-Barcelona.

EN NOM DE TOTS/ES MOLTES GRÀCIES.  Penseu que anem a coses organitzades sense anim de lucre aon hi han moltes hores de persones que ni tan sols reben un somriure o un agraïment.  DE NOU GRACIES.

Sembla ser que duran la setmana tindrem ruixats , peró pel diumenge matí s'aguantarà i farà caloreta.

Ha on anirem doncs a :  C A L A F        al Restaurant  * La Flama*  (trencall d'Embutits Closa).

L'hora de sortida a les 07:30 hores del local de la Penya.

Els recorreguts seràn :

CURTA = Manresa, Camí Vell de Rajadell, Monistrolet, Rajadell, Castellar, Aguilar de Segarra, Sant Pere Sallavinera i Calaf.

MITJANA =  Manresa, Sant Joan V., Molí de Boixeda, Fonollosa, Can Pallarès, Camí rural a la dreta direcció a Can Bolines u Botines, Molí de Boixadós, Estació de Seguès, Camí Rural direcció el Camps de Vol de la LLavinera i Calaf.

LLARGA=  Manresa, Callús, Sant Mateo de Bages, Castelltallat, Can Pallarès, Camí rural a la dreta direciió a Can Bolines u Botines, Molí de Boixadós, Estació de Segués, Camí rural direcció al Camp de vol de la LLavinera i Calaf.

!!!!important !!!! Aquestes són les rutes correctes hi ha errors a la Pisarra i tambè STRAVA  que mirarem de arreglarles.

Que tingueu una bona setmana : US ESPERO EL PROPER DIUMENGE COM SEMPRE.

Salut,pedals i amistat

Miquel

Data de la sortida: 
diumenge, juny 3, 2018 - 07:30