PARÍS BREST PARÍS 2019

El proper diumenge día 18 d'agost es donarà la sortida a la París Brest París 2019 en la seva 19ena edició. La Junta de la Penya vol desitjar molta sort a tothom i en particular als representants de la nostra penya. Si bé la participació dels nostres ciclistes no serà tan nombrosa com en alguna de les edicions anteriors no treu que volguem encoratjar de la millor forma possible als nostres participants.

Aquest any els nostres participants inscrits com a Penya Ciclista Bonavista són:

- Ramon Catalán, Ramon Colell Costa, Ramon Colell Vilaseca, Julià Martínez, Gerard Martínez i Jordi Sunyer.

Destacar que si no hi ha modificació de darrera hora el Julià Martínez i el Gerard Martínez, pare i fill, hi participaran en la modalitat de tàndem, que és la primera vegada que uns representants nostres ho fan en aquest tipus de bicicleta. 

Tots aquests participants ja tenen experiència en aquesta prova a excepció del Gerard Martínez que hi participa per primera vegada. Tot i això no hi ha cap París Brest París igual i si bé l'experiència ajuda molt els 1215 km s'han de pedalar igual. Vèncer la son, el defalliment, el desànim són els reptes que que els queden per davant però segur que les mateixes ganes d'arribar els ajudaran en aquest nou repte de cicloturisme de llarga distancia.

Molta sort a tots i molts ànims!!!

Ignasi Solernou

Data event: 
dimecres, agost 14, 2019 - 12:00