EL ESPECIAL/DIFERENT ANY 2020.

Hola bon dia a tothom socis/es , amics /amigues :

Fa molts dies , també mesos que no us donaba la tabarra amb els meus escrits. Peró penso que arribat l'hora de que sapigueu com està d'ànims el President de la vostra Penya.

Totas sabem com de complicat ens resulta aquest 2020. Tenim companys que han patit de forma greu la COVID-19 , d'altres que han patit la pèrdua de persones molt estimades, molts/tots hem patit el confinament etc. . Altres estan patit l'engioxa de tornar a començar el nou curs. 

Molts seguiu tenin por, altres confiem  en les mesures mínimes de protecció , mascareta, neteja/desinfecció de mans, distancies  adecuades , grups en la taula màxim de 10 persones.

CAL RESPECTAR A TOTHOM, HI QUE TOTHOM FAIGUI LO QUE CREGUI ADECUAT A LA SEVA PERSONA.    Jo personalment discrepo de les paranoies , moltes noticies falsas, mesures que son incongruents,etc.     Aquest any com moltes altres Entitats , la nostre activitat quedarà reduida a la mìnima expresió. No farem la Trobada de Penyes , ni tampoc el Dinar de Fi de Temporada.  Si que continuarem sortin els diumenges , sempre que la situació i les autoritats ens ho permetin , sinó complirem sempre hi al peu de la lletra la normativa sanitaria del moment.

Les sortides del diumenge anem a restaurants que ens garanteixin taules de 10 , desinfecció a l'arribada i a la sortida, si poden ser les taules i mentre el temps ho permeti al aire lliure, enfi gaudir amb mesures de precaució. 

Hem aprofitat aquests mesos per actualitzar el nostre sistema informàtic,(ja portaba problemes), modernitzar la porta d'entrada de la Penya per la plaça , implantar el servei de bar a l'arribada ala Penya, hi poques coses mès. 

Hem fet una sortida espectacular a LesPaules , sota la coordinació d'en Antonio Cruz i el seu fill Sergi ¨Xexu¨, un cap de setmana d'esport, companyonia, amistat, que costarà d'oblidar.

Res mes , l'equip de la Junta seguirà fen lo màxim perquè tots vosaltres us seguiu arropats per aquesta que es la vostra familia.   SALUT,PEDALS I AMISTAT.

LA PENYA CICLISTA BONAVISTA

Miquel Closa i Sala

President

 

Data event: 
dimecres, setembre 9, 2020 - 10:45