CLASICA ¨LA REPUBLICANA " DIA 27 JULIOL 2019

Benvolguts tots/es:

El proper dia 27 de Juliol 2019 es portarà a terme la marxa LA REPUBLICANA , la ruta ès de JACA - MANRESA.  Son 315 kmts. i es considera una prova  NOCTURNA.

La Penya fem de col-laboradors seguint la tasca que va començar el nostre amic PERE MARTI i la seva colla d'amics randonneurs. Ara fa dos anys la nostra entitat es va compometre a fer-la coneixer a la Catalunya de Comarcas ( vui dir menys Barcelona i rodalies ), tasca encomanada a U.C. SANTS.

la sortida ès a les 16:00 hores devant l'Ajuntament de Jaca , a on es farà la recepció per part de les autoritats i organitzadors.

A l'arribada a Manresa el diumenge 28 , el nostre local ès el punt final i un cop arribats tots , fem un esmorzar a on es donarán les distincions , fotos etc.  , al Bar Montcau.

Tambè informar-vos que si esteu interessats , estem preparant transport d'anada a Jaca desde Manresa.

A les 22:15 hores de la nit al poble de SELGUA , es fa un sopar de germanor (voluntari).  Hi a continuació desprès d'agafar energia , fer petar la xerrada ès continua fins a Manresa.  El poble de SELGUA està a 144 kts.  

Bè , dir-vos que ès un privilègi continuar la tasca començada per en Pere i que L'Aragó compti amb nosaltres com entitat col-laboradora i acollidora.

SI VOLEU MÈS INFORMACIÓ PASSEU O CONTACTEU AMB LA PENYA , HO AMB EL MIQUEL 699.18.27.29.

pcbonavista@hotmail.com.

Es una prova que d'entrada no te cost d'inscripció , aixó si el transport , sopar i esmorzar.

DATA MÀXIMA  22-23 DE JULIOL.

Salut,pedals i amistat.

Miquel Closa

President

Data de la sortida: 
dissabte, juliol 27, 2019 - 07:30