1ª SORTIDA TEMPORADA 2018 EN CARRETERA.

Hola amics i amigues ciclistes i acompanyants.

La primera sortida de la temporada quasi sempre ens porta algún ensurt climàtic. Recordareu , vent, neu, fred i tambè sol , peró  som a primers de Març  i les nostres dites ja ho diuen :

QUAN PEL MARÇ TRONA, L'AMETLLA ÉS BONA.

MARÇ MARÇOT, QUE SEMPRE MATES A TOTHOM, A TOR I A DRET,

TU TE'N RIUS DE LES GELADES, DE LES BOIRES I DEL FRED.     

Ja sé que soc pessat peró us demano la vostre assistencia i tambè que lluiu els maillots de la penya ,  al menys a l'hora d'esmorzar.  

Aixó farà que a la sortida puguem fer una bonica fotografia i enviar-la al Regio-7

Aquesta te d'esser una temporada que la PC BONAVISTA es torni a coneixer a Catalunya.

Personalment mirarè de informar-vos de les sortides amb setmanes d'antel-lació amb la finalitat de que us podeu organitzar-vos millor.

Ah!!!!!! altre cosa si un diumenge no podeu venir a la penya peró us incorporeu a posteriori passeu un watsap a la Montse ó truqueu a la Penya a fi efecta que la logistica de l'esmorzar sigui millor per a tots.

Recordo tambè que podrem gaudir del nou cotxe d'assistencia gràcies a l'esforç d'uns sócis que s'han fet carrec de la seva posta a punt.   Tindrem nou botiquin ,  noves rodes de recanvi per averies, diferents porta-bicis etc,  

Per part de la Junta farem tot lo possible perquè puguem gaudir d'una bona temporada de carretera ,  i sensa vosaltres aixó no serà posible

Us invito a convidar a amics i amigues a que ens coneguin i veiguin que som una pinya i tambè una penya.

Salut, pedals i amistat

Miquel Closa

President

 

 

Tags: 
Data event: 
dimecres, febrer 28, 2018 - 17:00