1ª SORTIDA DE CARRETERA TEMPORADA 2018.

Hola bona tarda socis/es , amics i amigues :

Segons els radars del meteocat està a punt de nevar a Manresa en el moment que escric aquestes ratlles. Benvinguda sigui l'aigua tan en forma de neu com amb forma liquida, l'aigua per a mi es font de vida.

Sempre personalment i repeteixo a nivell individual he sigut amant dels païssos rics d'aigua , amb donem seguretat,  tranquil-litat, sorolls relaxans, vida ........ enfi coses del Presi.

Com en els últims anys la primera sortida de carretera serà a la COLONIA VALLS DE TORRUELLA.

L'esmorzar es farà al Restaurant **EL CASINO**  del nostre soci i amic SERGI HÖSS i la seva familia.

L'hora de sortida serà de nou tots a les 08:00 hores del local de la Penya.

Tambè com sempre hi hauran tres recorreguts :

CURTA :  Manresa , Sant Fruitós, Pont de Cabrianes, Santpedor, Callús, Súria , Can Sibila i Valls Torruella. (*)    

MITJANA :   Manresa, Sant Fruitós, Pont de Cabrianes, Artés, Cabrianes, Sallent, Balsareny, Les Vilaredes,Súria, Can Sibila i Valls de Torruella.     

LLARGA :    Manresa, Santpedor, Sallent, Balsareny, Navàs, Viver, Serrateix, Castelladrall, Súria, Can Sibila i Colonia de Valls de Torruella.      

(*) Els de la curta si arribeu molts abans de les 10,15 hores recomano fer uns quants quilómetres direcció a Sàlo fins que calculeu que podeu arribar a les 10:15 h. Moltes gràcies.

Com a President d'aquesta entitat us demano i prego la vostra assitencia en aquesta sortida , doncs comenzar amb un to alt es molt bò per l'entitat.

Si teniu algún amic o amiga que dubte , inviteu-lo/a a venir , ès una sortida sencilla , jo com ha Presi he donat parau-la que vindrè amb bici o sigui que s'acabat fer el mandra i el fredolic.   

Us espero a tots els de BTT , tambè els de carretera . tambè us vui demanar que encara que nomès es veiguin a taula porteu el maillot de la Penya , aixì tornarem a sentir-nos nostres els colors de l'entitat el groc i morat   ( lila).

Tingueu una bona setmana i ens veiem salut, amistat i pedals.

Miquel Closa

President

 

Com podeu recordar son rutes diferentes de l'any passat , peró amb l'objectiu que tots arribem a la mateixa hora possible.

 

 

Data de la sortida: 
diumenge, març 4, 2018 - 08:00