HI SOM ......... HI TORNAREM A RETROBAR-NOS.

Benvolguts socis/cies , companys/nyes ,simpatitzans tots/es :

Nosaltres els de la Junta HI SOM , encara que no fem gaire soroll.  No fem gaire fressa , activitats , pedalades ,etc. , PERQUÈ , doncs per complir la normativa oficial de la COVID-19.

Com molt be sabeu la llista d'activitats suspeses/anul-lades es llarga (pedalades tant de btt com de carretera, Dinar de fi temporada , La Montserratina presencial,Trobada de Penyes) etc.).

Tambè hem fet cosetes , el butlletì , la loteria, actualitzar el sistema informàtic, les mascaretes amb el logotip de l'entitat, sempre que hem pogut sortir amb colla hem fet la logística) etc.

TENIM MOLTES GANES DE RETROBAR-NOS , HI NO DUBTEU QUE TANT AVIAT ES PUGUI,  SEMPRE DINTRE EL COMPLIMENT DE LES NORMES,  SABREU DE NOSALTRES NOVAMENT HI AMB MOLTES GANES.

Ara tambè us demanem no ens oblideu , ha nosaltres peró molt important a la Penya.

Recordeu que tenim LOTERIA , tenim MASCARETES  ( dos colors) , que el 30 Gener hi ha L'Assamblea Anual de Socis, que entre tots tenim de planificarcom encarem el proper any 2021.

Crec que la sàvia naturalesa ens ha donat només una llengua i dues orelles , perquè escoltem més i parlem menys.                                                                                                                                                                            Si el que vas a dir no és millor que el silenci,  per què dir-ho?.

Ens en sortirem i entre tots farem que aquest caliu quasi apagat , tor-hi a la flama de la il-lusió, de l'esperança, del companyerisme, de la pinya/Penya.

Sinó podeu veuren's abans de festes , us DESITJO LO MILLOR PER VOSALTRES HI LES VOSTRES FAMILIES.

BON NADAL , BONES FESTES.

Salut,Pedals i Amistat

Miquel Closa

President

 

Data event: 
dissabte, novembre 28, 2020 - 11:30