COL-LABORACIÓ ARRIBADA VOLTA CICLISTA CATALUNYA (26/03/2021)

Benvolguts amics i amigues :

Fa molt de temps que les coses , les activitats, les reunions , l'esport  etc. no es gens normal a lo que estavem acostumats.  De totes aquelles activitats que hem deixat enrera hi ha  * La Volta Ciclista a Catalunya * . 

Finalment el 26 de Març arribarà a Manresa La Volta del Centenari . d´'ença de la Regidoria d'Esports  i el seu responsable d'Activitats; Josep Perau ENS DEMANEN VOLUNTARIS , per tal de poder garantir el pas de la prova per la ciutat de Manresa.  Els requisits per fer de voluntaris son;  ser major d'edat i disposar del carnet de conduir.  El dispositiu serà coordinat entre l'Ajuntament i la Policia Local.

Com a Penya no podem fallar doncs com molt bé sabeu som un dels pilars de l'historia de La Volta com a ciutat i com a Penya coorganitzadora ( treien Barcelona) que mès cops cops ha acollit la cursa.

Pertant durant aquesta setmana del 22 al 28 de Febrer tots aquells que ens pogueu donar un cop de mà i alhora fer que la nostra entitat segueixi fen historia , m'ho feu sapiguer pel mitjà que volgueu.

Per watssap , per e-mail, el meu móbil 699.18.27.29 , Montse , Quim, Nasi o Emilia.

Estic segurs que donarem la talla devant l'Ajuntament , la ciutat, els Organitzadors de la Volta i ens sentirem cofois de pertànyer a la Penya Ciclista Bonavista.

Us espero ,   Salut, Pedlas i Amistat

Miquel Closa

President

Data event: 
diumenge, febrer 21, 2021 - 18:15